Uitreiking

Datum

Wie wordt dé winnaar van de National Geographic Fotowedstrijd 2017? Dit wordt bekendgemaakt tijdens de uitreiking op woensdagavond 22 november.

Publieks- & vakjurywinnaars
Per categorie zijn er twee winnaars; een publieks- en een vakjurywinnaar. De publiekswinnaar wordt op basis van de meeste stemmen bepaald, de vakjurywinnaar wordt door de jury gekozen. Maar wie wordt de overallwinnaar van de National Geographic Fotowedstrijd 2017? Deze prestigieuze titel wordt aan het eind van deze avond bekendgemaakt. 

Bij de uitreiking is de vakjury aanwezig, bestaande uit hoofdredacteur Aart Aarsbergen, televisiepresentator Humberto Tan, fotograaf en televisiemaakster Sacha de Boer, natuurfotograaf Jasper Doest en fotojournalist en oud-winnaar Ilvy Njiokiktjien. Op deze avond licht de jury haar keuzes toe. Benieuwd hoe de jury de beelden beoordeelt? Maak hier kennis met onze jury.

Publicatie in National Geographic Magazine
De overallwinnaar krijgt een publicatie in de Nederlandstalige editie van het tijdschrift National Geographic. Niet gewonnen? Niet getreurd, misschien wordt jouw foto geselecteerd voor de National Geographic Scheurkalender 2019. 

Ads for you!

Beste bezoeker,

We zien dat je waarschijnlijk een adblocker of andere software gebruikt die onze banners ontregelt.
Dat vinden we jammer, hiermee missen we inkomsten voor onze site die we hard nodig hebben.
Merk daarom onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel voor je tijd.
National Geographic Nederland/België

Sluiten