Categorie

Landschap

Upload jouw beste foto
De vakjury kiest de 15 beste foto’s
De stemprocedure kan beginnen
De winnaars worden bekendgemaakt
Foto insturen
Inspiratie
Tips & Tricks

Tips & Tricks

Het hoeft niet mooi te zijn Kies voor de werkelijkheid... Niet elk landschap hoeft ‘mooi’ te zijn: lelijkheid kan ook goede, boeiende foto’s opleveren.

Het hoeft niet mooi te zijn
De zon hoeft niet te schijnen

De zon hoeft niet te schijnen Ook – en misschien wel juist – als de zon niet schijnt kun je goede foto’s maken... Let ook op het tijdstip van de dag: de ochtend- en avonduren bieden doorgaans licht dat veel meer spanning en diepte in je foto’s brengt. Bescherm je camera goed tegen de weersomstandigheden.

Goed idee

Goed idee Goede fotografie is een kwestie van goede ideeën uitwerken... Probeer voordat je de camera richt en afdrukt, het beeld al in gedachten te creëren.

De prijs

National Geographic Magazine Editie 7

De winnende foto's verschijnen o.a. in het decembernummer van de Nederlandstalige editie van National Geographic Magazine. 

Deze maand alles over de grenzen van menselijke prestaties. We lopen harder, worden sterker en springen verder en hoger. Wetenschappers proberen vast te stellen hoe ver we deze grenzen nog kunnen verleggen. Daarnaast verder in deze editie: het onzichtbare leed van de zeevogels, Noord-Ierland vreest de Brexit en vleesetende vleermuizen.

National Geographic Magazine Editie 7

National Geographic gebruikt cookies om onder andere jouw online ervaring te verbeteren en statische data te verzamelen. Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van National Geographic. Meer informatie

Sluiten