Terug naar het overzicht

Deze foto's zijn genomineerd

Door: Redactie maandag, 01 oktober

De jury heeft zich over álle inzendingen gebogen en de finalisten van de National Geographic fotowedstrijd bepaald. Per categorie zijn er vijftien foto's uitgezocht: tijd om te stemmen!

De vakjury: Ruben Smit, Aart Aarsbergen, Sacha de Boer, Marco Borsato en Frederik Buyckx Foto Door

Meer dan 15.000 foto's zijn de afgelopen maanden ingestuurd voor de National Geographic Fotowedstrijd 2018. Uit de inzendingen heeft de vakjury 45 foto's geselecteerd die kans maken om de editie van dit jaar te winnen. Nu is het tijd om te stemmen: welke foto verdient de publieksprijs?

Vorige week heeft de vakjury bepaald welke vijftien foto's de finalisten zijn per categorie. De jury bestaat dit jaar uit Sacha de Boer, Ruben Smit, Marco Borsato, Frederik Buyckx en voorzitter Aart Aarsbergen. Nu is het de beurt aan het publiek. Bekijk hier de finalisten, en stem op jouw favoriet. 

De winnaars worden 18 november bekend gemaakt tijdens de officiële National Geographic Fotowedstrijd uitreiking. 

Benieuwd waar de jury op heeft gelet bij het beoordelen van de foto's? Lees ons interview met jurylid Aart Aarsbergen.

De prijs

National Geographic Magazine Editie 8

De winnende foto's verschijnen o.a. in het decembernummer van de Nederlandstalige editie van National Geographic Magazine. 

Deze maand lees je alles over de heersers van de lucht. Kan de valkerij roofvogels van de ondergang redden? Verder in deze editie: de laatste volken van de Amazone en het fascinerende leven van kwallen.

National Geographic Magazine Editie 8

National Geographic gebruikt cookies om onder andere jouw online ervaring te verbeteren en statische data te verzamelen. Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van National Geographic. Meer informatie

Sluiten