Categorie

Landschap

Upload jouw beste foto
De vakjury kiest de 15 beste foto’s
De stemprocedure kan beginnen
De winnaars worden bekendgemaakt
Inzendingen bekijken
Inspiratie
Tips & Tricks

Tips & Tricks

Het hoeft niet mooi te zijn Kies voor de werkelijkheid... Niet elk landschap hoeft ‘mooi’ te zijn: lelijkheid kan ook goede, boeiende foto’s opleveren.

Het hoeft niet mooi te zijn
De zon hoeft niet te schijnen

De zon hoeft niet te schijnen Ook – en misschien wel juist – als de zon niet schijnt kun je goede foto’s maken... Let ook op het tijdstip van de dag: de ochtend- en avonduren bieden doorgaans licht dat veel meer spanning en diepte in je foto’s brengt. Bescherm je camera goed tegen de weersomstandigheden.

Goed idee

Goed idee Goede fotografie is een kwestie van goede ideeën uitwerken... Probeer voordat je de camera richt en afdrukt, het beeld al in gedachten te creëren.

De prijs

National Geographic Magazine Editie 8

De winnende foto's verschijnen o.a. in het decembernummer van de Nederlandstalige editie van National Geographic Magazine. 

Deze maand alles over slaap. Hoe meer we over slaap te weten zijn gekomen, hoe duidelijker wordt hoe belangrijk slaap is voor onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. Daarnaast verder in deze editie: de grutto, waarom vlinders het gevleugelde geld genoemd worden, 16e eeuwse Baskische walvisjagers en de gezondheidscrisis in Jemen.

National Geographic Magazine Editie 8

National Geographic gebruikt cookies om onder andere jouw online ervaring te verbeteren en statische data te verzamelen. Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van National Geographic. Meer informatie

Sluiten